Main Page

Velkommen til Mystara :)

Heltene er i utgangspunktet alle unge eventyrere fra Portal, en liten by i skyggen av Blackpeak Mountains. Deres første utfordring er å rydde i de gamle Puztý ruinene like utenfor Portal. I månedsvis har ruinene blitt brukt som base for en gruppe banditter som bare ser ut til å øke i antall, mot, og plagsomhet etter hvert som tiden går.

Heltene har allerede besøkt ruinene flere ganger, og maktet å hente ut skatter som bandittene hadde oversett. De har dog ikke klart å gjøre bukt med ondskapen som bor i det gamle fortet.

Sherlane Halaran, Baronen i Portal, utlovet en dusør på 8000 gullmynter til den eller de som kan stanse angrepene som har vokst i styrke i den siste tiden, og som er i ferd med å bli en virkelig trussel mot byen. Heldigvis for Portal, uheldigvis for heltene, ble ruinene til slutt rensket ut av Ed, en eventyrer uten nevneverdig sympati for heltene våre.

I mellomtiden har heltene våre avdekket et hulekompleks under Fodor, Portal tettbebygde gamleby, der albino-varulver med sterke traladarske lojaliteter bor. De har også utryddet en familie basilisker, satt fyr på Ed (som likevel klarte å flykte), reddet la belle femme Natalya fra en gruppe freelance-slavefangere, og er for øyeblikket i gang med å redde en last med ingredienser til Portals berømte Thorgrimsbrygg (og kanskje også dvergen som skulle komme med ingrediensene).

Main Page

From Threshold with Love harnengh harnengh