Hoffherre Flavius Augustus Rusticus

Description:
Bio:

Flavius innvandret til Portal som liten pjokk. Foreldrene kom fra fattige kår, og hadde hørt at det fantes store muligheter for å komme opp og frem her ute i ødemarken, hvor det sto så dårlig stelt med de innfødte.

I noen få lykkelige år gjorde foreldrene til Flavius det godt og faren fant seg en god jobb som oppsynsmann på markedsplassen i byen. Dessverre var det etterhvert (nok) et tilløp til bybrann, og foreldrene til Flavius var uheldige nok til å oppleve den på nært hold.

Etter dette overlevde Flavius ved hjelp småjobber på og rundt markedet, samt litt hjelp dann og vann både fra foreldrenes venner og fra tempelet.

Han har et stort ønske om både gjøre det godt, slik som foreldrene ønsket, samt å være enn god person slik foreldrene var.

- Hvordan så barndomshjemmet ditt ut?
I årene etter at jeg kom til Portal, men før foreldrene mine døde, så bodde jeg i et lite, men koslig og velstelt trehus inne i Portal.
Etter at jeg ble alene i ungdomsårene, så varierte jeg med å bo noe hos venner av familien, og noe på sovesaler tilknyttet tempelet.

- Når du vokste opp, hva synes de andre barna om deg?
Det varierte etter når i oppveksten det var. Når foreldrene mine var i live var jeg godt likt, etter det var jeg mer tolerert enn likt blandt mine gamle venner, og fant meg ikke tilrette med mine nye jevnbyrdige.

- Nevn én eller to ting som gjør deg flau.
Henvisninger til at jeg kommer fra fattigslie kår.

- Som vanlig strander du på en øde øy. Hva eller hvem savner du mest?
Å ha folk rundt meg som jeg kan snakke med.

- Du er på en lokal taverna og noen gjør eller sier noe som gjør at du ler godt. Hva da?
Hvis stemningen tillater det forsøker jeg meg på en å fortelle en god vits eller historie selv også, for å holde stemningen ved like.

Hoffherre Flavius Augustus Rusticus

From Threshold with Love harnengh hallvardb